Reviews


bagage vervoer luggage transfer holland

Wij zouden het erg op prijs stellen als u een review wil schrijven.

Klik hier om uw review toe te voegen

Geplaatst op 23 Oktober 2023 door Charlotte Michiels

We hebben een fantastische ervaring van jullie bagagevervoer. Alles is perfect verlopen, altijd bevestigingen op mail waar onze bagage stond, flexibel naar ophalen toe... Een aanrader voor fietstochten in België en Nederland!

Geplaatst op 13 Juni 2023 door Leen Goovaerts

Prachtige service,
Bagage is opgehaald in België.
Verder werd de bagage opgehaald en afgezet op de juiste bestemmingen in Nederland.
Zelfs indien de rit door ons werd veranderd/aangepast was dit eveneens geen probleem voor Bagagevervoer om diezelfde dag hun schema te wijzigen naar onze noden. Steeds werden wij op de hoogte gehouden van het tijdschema dat de bagage werd opgehaald en afgezet.
Netjes terug afgezet in België.
Mooie en correcte service!
10/10.

Geplaatst op 27 Juni 2022 door Valerie Meuser

Bedankt voor de feilloze service die we mochten ontvangen. De bagage was steeds op de afgesproken plek en binnen de afgesproken timing, de mail met vermelding van de afleverbevestiging is erg klantvriendelijk,… een plezier om zo te kunnen samenwerken. Jullie hebben ons kunnen ontlasten en mede voor u een zorgeloze vakantie gezorgd.

Geplaatst op 09 Augustus 2021 door EDDY BRUGGEMAN

Tijdens mijn 11-dagen durende rondtrip met de fiets langs de Belgische grens werd mijn bagage thuis opgehaald, 10 dagen naar verschillende hotels gebracht en tot slot thuis afgeleverd. Mijn bagage stond iedere dag voor mijn aankomst netjes in het geboekte hotel. Dikke pluim voor deze service.

Geplaatst op 29 Juli 2021 door Kurt

Zowel de administratie als het bagagevervoer zelf zijn perfect verlopen. Het maakte onze vakantie nog aangenamer.
Prima service, dank je!

Geplaatst op 16 Augustus 2020 door Vandenbulcke

Net een fantastische fietsreis in Nederland achter de rug met het gezin.
Elke dag een nieuwe stad en een nieuw hotel en zonder zorgen kunnen genieten van de vakantie vermits alle bagage tijdig en veilig werd opgehaald en geleverd.
Oprechte dank aan Thea en het vervoersteam.
Een echte aanradder en ontzettend professioneel.
Tim

Geplaatst op 06 Augustus 2020 door Jorn de B.

Ik ben zeer tevreden over Bagagevervoer.com (of KDB Sneltransport) en raad het bedrijf van harte aan.

Bagagevervoer.com heeft ons volledig ontzorgd tijdens onze fietsvakantie in Zeeland. Zij heeft niet alleen onze bagage vervoerd maar ook nog kwalitatief hoogwaardige elektrische fietsen voor ons geregeld toen wij er zelf niet in slaagden om deze ergens te reserveren.

Helaas moesten we onze vakantie in verband met persoonlijke omstandigheden een dag eerder afbreken. Bagagevervoer had daarvoor alle begrip en hielp ons uit de brand, en deed dat bovendien zonder extra kosten te rekenen.

Kortom: ongeëvenaarde dienstverlening die ik graag op meer plekken zou aantreffen!

Geplaatst op 02 Augustus 2020 door Van Dijk

Een fietsvakantie is fantastisch maar soms valt het niet mee met alle bagage en tegenwind. Bagagevervoer.com was echt een uitkomst! Snel geregeld, betrouwbaar en prima service.

Geplaatst op 22 Juli 2020 door Eduard Martens

Top service.
snelle opvolging van het dossier.
Prijs/kwaliteit in orde.
Zonder zorgen op fietsreis.
Een aanrader

Geplaatst op 07 Juli 2020 door Edward

Eenvoudiger kan het niet.
Altijd op tijd voor afhaling en perfect op de hoogte gehouden van levering.

Geplaatst op 05 Juli 2020 door Theo Kopmels

Super geregeld en topservice, snel geregeld en contact via WhatsApp, werkt keurig. Koffers keurig steeds afgeleverd op afgesproken adressen. Wij zijn heel tevreden en gaan dit zeker nog een keer doen, we bevelen iedereen dit van harte aan. Wij lekker fietsen en zij de koffers, top !!

Geplaatst op 17 Juni 2020 door Philip Depondt

Perfecte organisatie! Elke dag opnieuw. Dank u!

Geplaatst op 26 Augustus 2019 door juan becedas

Great experience with Bagagevervoer.com!! We arranged a luggage pick up service from home to home during 2019 summer!! Everything was fantastic! Luggage was picked every morning and when we get the next hotel lugagge was already there for us!!
We did a bike route through Netherlands and this service helped us to have a great experience just cyclying. We received every morning an email confirming luggage pick up and next destination.
I will recommend this service if you want to have a great route without worries about taking your lugagge
BR

Geplaatst op 15 Augustus 2019 door Martin Welman

Wij hebben zelf georganiseerde fietstocht van Hotel naar Hotel. Starten in Hilversum - Amsterdam - IJmuiden - Noordwijk - Poeldijk - boot SS Rotterdam - Bodegraven - Hilversum. Door Bagagevervoer de koffers ophalen/bezorgen en elke dag een mail hoe het is verlopen. Wij zijn 100% tevreden beter kon het niet in onze ogen. Als wij zo iets organiseren zullen wij zeker bagagevervoer inschakelen.

Geplaatst op 14 Augustus 2019 door j riesmeijer

Het bagage vervoer ging tijdens onze 4 daagse pieterpadwandeling uitstekend.

De bagage werd op tijd op gehaald en weer op tijd afgeleverd.

Absoluut een aanrader.
Pagina: 1 van 3 Volgende pagina >>
?>