Werkwijze

bagagevervoerIndien u ervoor kiest om bagagevervoer.com het bagagevervoer tijdens uw vakantie te laten regelen, wordt dit op volgende manier praktisch uitgevoerd:

1. Start van de vakantie
U laat uw bagage achter bij de receptie van het hotel vanwaar u vertrekt. De koerier van bagagevervoer.com haalt uw bagage na 09:00uur op en uw vakantie kan direct zorgeloos beginnen in de wetenschap dat uw bagage uiterlijk 17.00uur door onze koerier bezorgd zal zijn op uw eerstvolgende hotel.

2. Tijdens de vakantie
Tijdens uw fiets of wandelvakantie haalt de koerier van bagagevervoer.com uw bagage na 09.00uur in de morgen op. Deze wordt aansluitend vervoerd naar het hotel waar u de volgende nacht zal doorbrengen. Uiterlijk 17.00uur heeft uw koerier de bagage op deze overnachtingsplaats beschikbaar. Wilt u een nacht extra verblijven in een hotel is dit natuurlijk geen probleem.

3. Indien u niet per fiets terugkeert naar uw startplaats.
Op de laatste dag van uw fiets of wandelvakantie kunt u ervoor kiezen om uw bagage, uw fietsen terug te laten vervoeren naar het startpunt. Op de afgesproken plaats pikt de koerier uw fiets en uw bagage op om terug te vervoeren naar de plaats waar de vakantie begonnen is. Dit is alleen van toepassing indien u er niet voor kiest om een traject af te leggen waarbij uw vakantie eindigt waar ze ook begint.

Er wordt altijd gebruik gemaakt van een vervoersdocument en natuurlijk zijn uw eigendommen tijdens de transfer gratis verzekerd tot een bedrag van maximaal       
€ 300,- extra bijverzekeren kan altijd tegen meerprijs.

4. Fietsen huren? 
Geen probleem laat het weten en ook deze staan voor u klaar!